Efsanelere konu olmuş Karia ve Keramos antik kentlerinin oralarda bulunan Azmakbaşı Camping Türkiye’nin en güzel koylarından biridir.

Azmakbaşı Camping | Muğla

Efsanelere konu olmuş Karia ve Keramos antik kentlerinin oralarda bulunan Azmakbaşı Camping Türkiye’nin en güzel koylarından biridir. Akbük’te gölün kenarında bulunan kamp yeri ekolojik köy konseptini yaşatmaya çalışmaktadır. Sizlere çok fazla imkan sağlamakta olan kamp yeri güvenli ve oldukça rahat bir karavan kamp yeri noktasıdır.

Gargara Kamp | Asos

Alplerden sonra dünyanın en büyük oksijen deposu Kaz Dağları’nın eteğinde Küçükkuyu-Assos sahil yolu üzerinde ve denize sıfır olan Gargara Kamp sizin için doğanın içinde güzel bir kamp imkanı sunacaktır. Assos-Gargara Doğal tatil kamp alanında karavanınızla gelseniz bile açık mutfaktan yararlanarak yemek pişirebilir ya da ayrıca ücret ödeyerek restorantlarını da kullanabilirsiniz. Daha bir çok özelliği bulunan Gargara Kamp Alanı sizin ve aileniz için uygun ve eğlenceli bir kamp serüveni sürmeniz için en elverişli alanlardandır.

Akyaka Orman Kampı | Muğla

Muğla’nın görebileceğiniz en güzel kamp alanını sunan Akyaka Orman Kampı denize sıfır , ormanlık alanıyla sizlere huzur dolu bir tatili sunmaktadır. Kamp alanının içinde 8 koy bulunmaktadır ve bütün koylarda denize girebilirsiniz. Sıcak güneşin sizi rahatsız etmediği ormanın içinde geniş , ferah , temiz ve sessiz bir yer olan Akyaka Orman Kampı tam size göre bir karavan kampı keyfi yapmanızı sağlamaktadır.

Önder Camping | Kuşadası

Kuşadası yat limanının hemen karşısında yer alan kamp alanında denize girmek biraz zor çünkü kamp alanı ile plaj arasındaki yolu geçtikten sonra yat limanının yanındaki küçük plajı kullanmak durumunda kalıyorsunuz ancak kamp alanı içinde ücretsiz kullanabileceğiniz bir havuz bulunuyor. Önder Camping’in en güzel tarafı ise şehrin merkezinde olmasıdır. Kuşadası gece hayatından mahrum kalmayıp, yürüme mesafesindeki şehrin caddelerine ve gece kulüplerine ulaşabilirsiniz. Kamp alanında market var fakat kamp alanı şehir merkezinde olduğu için kamp alanı yakınında bulunan büyük marketlerden de alışveriş yapılabiliyor.

Hipo Camp | İzmir

Türkiye ‘nin en büyük ve modern kamp alanlarından birisidir. Ege’nin mavilikllerle buluştuğu bir noktasında kurulu olan hipo camp 60.000 m2’lik bir çam ormanı içerisindedir. Hipo Camp merkezi Uluslararası mavi bayrak ödüllü özel bir plajdır. Karavancılar içinde oldukça uğrak bir nokta konumundadır. Değişik milletlerden oluşan bir kampçı kitlesine sahiptir. Sizde karavan yolculuğunuz sırasında İzmir’e uğrarsanız Hipo Camp plajı sizin için uygun bir alan olacaktır.

Kaynak : www.kampbros.com